Dat was Pakhuis 51 – 2018

Sinterklaasactie Pakhuis 51, een groot succes!

In zeer korte tijd zetten een paar vrijwilligers uit Borger en Westdorp de Sinterklaasactie Pakhuis 51 op. (Ook wel Sint voor ieder kind genoemd) Op de oproep om goed tweedehands speelgoed te doneren werd overweldigend gereageerd. In een middag tijd stond het pakhuis 51 helemaal vol met prachtig speelgoed voor kinderen van 0 – 12 jaar.

Na een ochtend sorteren en inrichten was het vrijdag tijd voor ouders en/of verzorgers met een minimuminkomen om (gratis) te komen winkelen. Nadat de eerste schroom was overwonnen was het feest! Met zo nu en dan een moment van ontroering.

We willen alle hulpsinterklazen (en dat waren er heel erg veel) bedanken, maar ook alle vrijwilligers en Wim Wouda, Goede Doelen Valthe, Jan Wigchers, Pets Place Borger, Hubo Blok, Het Bieteltje, Albert Heijn, Blokker, Van der Flier, gemeente Borger-Odoorn, Week In Week Uit, Dagblad van het Noorden en RTV Drenthe.

Zonder hen was het niet gelukt!

We wensen iedereen een fantastische Sinterklaasavond en graag tot volgend jaar!

Wat was het een feest om te organiseren. Een groot #dankjewel voor alle hulpsinterklazen, alle onverwachte sponsoren en de gezinnen die cadeau’s kwamen uitzoeken!

#Pakhuis51 is nu op slot.

Tot volgend jaar!

0/